حقایق جالب در باره عکاسی:
به دنبال حقایق جالب در مورد عکاسی هستید؟ ما 25 واقعیت عجیب و شگفتانگیز عکاسی را در یک مقاله داریم. در این مقاله می فهمید که چرا مردم در عکسهای قدیمی لبخند نمیزدند و عکاسان چقدر عاشق گرفتن گربههای خود هستند. ما همچنین حقایق عکاسی در مورد اولین دوربین دیجیتال داریم. برای کشف حقایق جالب در مورد عکاسان و عکاسی، ادامه مطلب را بخوانید!
- بزرگترین مجموعه دوربین شامل 4425 دوربین است
دیلیش پاره، عکاس خبری از بمبئی، بزرگترین مجموعه دوربین را دارد . او صاحب 4425 دوربین عتیقه است.
- اولین عکس از انسان تصادفی بود
در سال 1828، لویی داگر اولین عکسی را گرفت که یک انسان را به تصویر کشید. قصد او این بود که از بلوار دو معبد پاریس عکس بگیرد. مردی بر حسب تصادف در خیابان ایستاده بود و کفشهایش را واکس میزد. از آنجایی که عکاسی از آن منظره هفت دقیقه طول کشید، مرد نیز دستگیر شد.
- او دوربین دیجیتال در سال 1975 اختراع شد
در سال 1975 استیون ساسون اولین دوربین دیجیتال جهان را اختراع کرد. او در آن زمان در Eastman Kodak کار میکرد.
- وزن اولین دوربین دیجیتال 4 برابر بیشتر از یک DSLR مدرن بود
دوربین استیون حدود 8 پوند (3.6 کیلوگرم) وزن داشت و تنها 0.01 مگاپیکسل عکس گرفت. میانگین وزن یک DSLR مدرن حدود 2 پوند است.
- هر روز چند عکس گرفته می شود؟
تعداد عکسهایی که در روز گرفته میشود قابل شمارش نیست. اما، برآوردها نشان میدهد که بیش از 1 تریلیون عکس در یک سال گرفته میشود. به طور متوسط روزانه 95 میلیون عکس در اینستاگرام آپلود میشود. روزانه بیش از 300 میلیون عکس در فیسبوک آپلود می شود.
- اولین عکس رنگی در سال 1861 گرفته شد
در سال 1861، توماس ساتون فرآیند ایجاد اولین تصویر رنگی جهان را ارائه کرد. نتیجه لایهبندی سه تصویر مجزا از فیلترهای قرمز، سبز و آبی است. سپس آنها روی صفحه حساس به نور با فیلترهای مربوطه پخش شدند. ساتون یک عکاس و مخترع بزرگ بود. تقریباً همزمان با عکاسی رنگی، او اولین دوربین SLR را نیز ساخته شد. او همچنین کسی بود که اولین دوربین پانوراما با لنز واید را در سال 1859 ساخت. دنیای عکاسی چیزهای زیادی مدیون اوست.
- اولین تصویر ارائه شده از طریق دوربین Obscura بود
وقتی به یک تصویر فکر میکنیم، به عکس یا منظره روی صفحه فکر میکنیم. فراموش میکنیم که سوراخهای کوچکی برای نمایش هر صحنه کافی است. حتی شیشه مورد نیاز نیست.
اولین تصویر نمایش داده شده از طریق Camera Obscura بود. این ترجمه تحتاللفظی از کلمه لاتین آن به معنای اتاق تاریک است. این اصل اولین بار توسط موزی، فیلسوف چینی، بین 470 تا 391 قبل از میلاد ثبت شد. این دوربین یک جعبه تاریک با یک سوراخ کوچک بود که نور را وارد میکرد. نور صحنه بیرونی را روی یک صفحه یا دیوار روبروی سوراخ تکرار میکرد. یکی از حقایق مبهم دوربین جالب این است که تصویر منعکس شده وارونه بود. این ایده پشت دوربین سوراخ سوزنی است.
- چرا مردم در عکسهای قدیمی هرگز نمیخندیدند؟
عکسهای قدیمی با دوربینهای بزرگ گرفته شدهاند. از آنجایی که این فناوری به آن اندازه پیشرفته نبود، یک تصویر ساعتها طول میکشید تا به درستی در معرض دید قرار گیرد.
- کلرید پتاسیم و آلومینیوم اولین جرقه ها را ایجاد کردند
یکی از خطرناکترین حقایق عکاسی در مورد فلاش است. عکاسان کلرید پتاسیم و آلومینیوم را مخلوط کردند. زمانی که به این مخلوط جرقه وارد می شود نور درخشانی ایجاد میکند. این ارتباطات اگر به درستی با هم ترکیب نمیشدند اغلب منجر به انفجارهای شدید میشد. اگر Speedlite دارید، کار آسان خواهد بود.
- گرانترین عکس جهان به قیمت 4.3 میلیون دلار فروخته شد
در سال 1999، آندریاس گورسکی گرانترین عکس جهان را به نام راین دوم گرفت. در سال 2011، 12 سال بعد، به قیمت باورنکردنی 4338500 دلار در حراجی فروخته شد. هنوز این عکس گرانترین عکس است. پیتر لیک ادعا می کند که یک عکس را بیش از 7 میلیون دلار فروخته است، اما هیچ مدرکی دال بر این ادعا وجود ندارد، زیرا خریدار می خواست ناشناس بماند.
دیدگاهتان را بنویسید